Thuis

Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De nadruk bij veiligheid en energy-saving, draagt helderheid en Duurzame toekomst.

 

China Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ongeveer ons

Het het beheersconcept van KHJ is „georiënteerde mensen“, en het benadrukt „meer loon voor meer werk“. KHJ heeft perfect salarissysteem dat zich in een belangrijk niveau in de industrie bevindt. Het besteedt aandacht aan het fruit van iedereen van arbeid en geeft het gelijkwaardige salaris. Het betreft de carrière van iedereen met grondig aansporingsmechanisme en bevorderingsmechanisme. Het het beheersconcept van KHJ is „georiënteerde mensen“, en het benadrukt „meer loon voor meer werk“. KHJ heeft perfect salarissysteem dat zich in een belangrijk niveau in de industrie bevindt. Het besteedt aandacht aan het fruit van iedereen van arbeid en geeft het gelijkwaardige salaris. Het betreft de carrière van iedereen met grondig aansporingsmechanisme en bevorderingsmechanisme.

 

De Cultuur van KHJ

Aangezien de hemel kracht door bewegingen handhaaft,

een zachte mens zou constant voor zelf-perfectie moeten streven.

Aangezien de voorwaarde van de aarde ontvankelijke toewijding is,

een zachte mens zou de buitenwereld met brede mening moeten houden.

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Verlichtingsco. van de ShenZhenkhj Halfgeleider, Ltd werd opgericht in 2009 bezet in R&D, productie en marketing. De producten van KHJ vergroten van enig aan twee belangrijke delen: veiligheidsverlichting en industriële verlichting.
KHJ geëngageerd een Globale, innovatieve, Verantwoordelijke, Openbare leverancier van de verlichtingsoplossing en de leider van de segmenten van de veiligheidsverlichting te worden.

Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : KHJ

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 50000000-100000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Certificaten China Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Certificaten China Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Certificaten China Shenzhen KHJ Semiconductor Lighting Co., Ltd Certificaten